PHP یکی از زبان های محبوب و پر طرفدار در طراحی وب است و دارای فریم ورک های زیادی است. از جمله فریم ورک های معروف آن، لاراول است که در سال 2011 به گروه برنامه نویسان معرفی شد . این پلتفرم از معماری رایگان و متن باز MVC استفاده میکند. این فریم ورک از زمانی که معرفی شد سعی بر این داشته ویژگی های خود را ارتقا داده و نظر برنامه نویسان را به خود جلب کند. با توجه به اینکه این فریم ورک دارای کتابخانه های زیادی است، توانسته سرعت اجرای کدها و امنیت آنها را ارتقا دهد . کاربران با دیدن تلاش این پلتفرم برای بهتر شدن، آن را به هر پلتفرم دیگری ترجیح میدهند.
از همین الان میخوام شروع کنم : دوره کامل و جامع آموزش لاراول
نسخه 6 لاراول سعی کرده است تا مشکلات موجود در نسخه 5.8 را برطرف کند برخی از انتظارات کاربران خود را عملی سازد مانند؛
لاراول در این نشخه سعی کرده که با حذف توابع کمکی Array-String آنها را در قالب جدیدی به نام Composer Package ارائه دهد.
Carbon 2 در نسخه جدید لاراول قابل استفاده است.
این یکی از قابلیت های فوق العاده ایت که از صرف زمان زیاد خود داری میکند. از این پس کاربران میتوانند به جای اینکه وقت خود را هدر دهند و کدهای مورد نظر خود را به صورت دستی به job اضافه کنند، میتوانند آنها را به شکل middleware خارج سازی کرده و به Job اتصال دهند.
قابلیت جدید در لاراول 6 وجود دارد که به راحتی میتوانید هنگامی که از داده هایی با حجم سنگین استفاده میکنید، بتوانید از eloquent model بهره برده و به جای اینکه داده ها را به صورت یکجا وارد حافظه ( memory usage ) کنید، به شورت تکی تکی آنا را مورد پردازش قرار دهید.
استفاده از Eloquent در هنگام استفاده از کوئری های سخت، به نسبت استفاده از آنها را آسانتر کرده است. با اغرئه نسخه 6 لاراول، Eloquent subquery اتق پیدا کرده اند و میتوان کوئری های تو در تو را هم به راحتی اجرا کرد. در واقع زمانی میتوان ازآن بهره برد که بخواهید داده ها را از جداول مرتبط به هم استخراج کنید. این درحالی بود که در نسخه 5 لاراول به دلیل محدودیت هایی که در هنگام استفاده از subquery وجود داشت، برخی را از انجام این کار منصرف میکرد.
در نسخه 6 لاراول متد جدیدی برای استفاده از gate ها ( احراز هویت کاربران ) وجود دارد که به صورت Gate::inspect معرفی شده است. با کمک این متد میتوان، نمایش پیام های سفارشی را در زمان فرآیند authorization آسانتر نمود.
قابلیت laravel/ui در نسخه 6 به صورت کامل از حذف نشده است. این یعنی اینکه به طور پیش فرض scaffolding برای Bootstrap وجود ندارند و در صورتی که قصد دارید از آنها استفاده کینید باید از دستور composer require laravel/ui استفاده نمائید.
پیشنهاد آکادمی آی تی : دوره پیشرفته و حرفه ای Php7
یکی از مهم ترین اتفاقات که در معرفی لاراول 6 انجام شد، پلتفرم قوی و قدرتمندی به نام Laravel Vapor معرفی شد که برای برنامه نویسان بسیار کارآمد خواهد بود..
فریم ورک Laravel Vapor همزمان با لاراول 6
اپلیکیشن هایی که با زبان PHP توسعه پیدا کرده اند امروزه برای ارائه اولیه از Forge در بسترهایی مانند S، Linode و ... استفاده میکنند. Forge مناسب برای پروژه های کوچک است در صورتی عملکرد خوبی دارند که در لود پایین سیستم اجرا شوند. ولی دارای محدودیت هایی است که می بایست برطرف شوند. ابته این محدودیت ها با ارائه پلتفرم جدید Laravel Vapor قابل حل شده است و نگرانی های توسعه دهندگان را به شکل قابل توجهی کاهش داده است.
Laravel Vapor به شکل serverless کار میکند. نیازی به سرور ندارد یعنی شما به طور مستقیم کاری با سرور ندارید. با کمک آن دیگر آپدیت نیازی به به روز رسانی دستی ندارند و Vapor خود به صورت خودکار این کار را انجام میدهد.
سرعت این پلتفرم بالا بوده به شورتی کع میتواند در 12 ثانیه حدود نیم میلیون درخواست اجرا کند.
در این پلتفرم میتوان چندین تیم تعریف کرد تا بتوان بین بخش های مختلف تیم هماهنگی به وجود آورد و نجام پروژه آسان تر شود. البته میتوان عملکرد تیم ها را به شکل همه جانبه کنترل کرد.
پلتفرم Vapor دارای شاخص های محیطی جدید است که میتواند به توسعه دهندگان یک دید جامع تری ارائه دهد مانند تعداد درخواست هایی که در 24 ساعت گذشته ارسال شده، تعداد دفعاتی که واسط خط فرمان فراخوانی شده است و ...
لاگ ها مجموعه فایل هایی هستند که داده های مربوط به برنامه ها و اطلاعات مرتبط با رویدادهای سیستم را در خود ذخیره میکنند. بنابراین با کمک این فایل میتوانید به آخرین لاگ ها دسترسی داشته باشید.
این پلتفرم کاربرد دیگری هم دارد که میتوان با آن دیتابیس های مستقل از سرور و یا دیتابیس های قدیمی را مدیریت، تغییر اندازه و یا ایجاد کرد.
در این پلتفرم سرعت کش بعبود پیدا کرده است.
یکی از فریم ورک های قوی برای پیاده سازی اپلیکیشن های بزرگ، لاراول است و میزان استفاده از آن در پروژه های بزرگ بالاست.
برای نصب لاراول 6 بهتر است ابتدا به خود سایت مراجعه کرده و نیازمندی های آن را مطالعه کرده و سپس اقدام به نصب نمائید. از جمله نیازمندی های لاراول 6 بالابودن نسخه PHP Server از 2/7است.
به روز رسانی لاراول از نسخه 5.8 به 6 ممکن است حدود یک ساعت زمان ببرد ولی در صورتی که از پکیج های خارجی و dependency زیادتری استفاده نمائید، این میزان زمان بالاتر میرود.
لاراول یکی از قدرتمند ترین پلتفرم های پی اچ پی است که میزان استفاده از آن هر سال بالاتر رفته و پاسخگوی بسیاری از نیاز های کاربران نیز در طی چند سال اخیر شده است. در نسخه 6 لاراول نیز تلاش شده است که مشکلات نیخه پیشین برطرف شود و کاربران راحت تر بتوانند از آن استفاده کنند.
مطلب های مرتبط
چرا لاراول بهترین فریمورک PHP برای توسعه وب است ؟