6 اشتباه مهلک که هر طراح سایتی ممکنه مرتکب بشه

6 اشتباه مهلک که هر طراح سایتی ممکنه مرتکب بشه
آکادمی آی تی
آکادمی آی تی
dots

6 اشتباه مهلک که هر طراح سایتی ممکنه مرتکب بشه

زمان مورد نیاز برای مطالعه 5 دقیقه

در این مقاله در رابطه با 6 اشتباه بسیار بزرگ در رابطه با طراحی سایت با شما صحبت خواهیم کرد. تا این که شما با این مشکل رو به رو نشوید.

دپارتمان ‌ها: آموزش طراحی سایت
1398/08/03
2,320 بازدید


اشتباهات طراح سایت

 

دوست من سلام ، شاید تو تصمیم داشته باشی توی طراحی سایت یه حرفه ای تمام  عیار باشی! این کار خیلی سختی نیست ، میتونی به بهترین این رشته تبدیل بشی و اونقدر واسه خودت رزومه خوبی جمع بکنی که از شدت کار مجبور بشی بعضی از پروژه ها رو انجام ندی !

مهم نیست الان توی کدوم پله این مسیر قرار داری ، هنوز شروع نکردی ! یا 4 سال داری این کار رو انجام میدی ، این 6 مورد

 خیلی بیشتر از چیزی که فکر میکنی میتونه کمکت کنه ، پس زمان بزار و این مقاله رو تا آخرش بخون تا کاملا متوجه بشی برای اینکه به بهترین این رشته تبدیل بشی چه مواردی رو باید رعایت بکنی ، این 6 استباه مهلک رو هر کسی میتونه مرتکب بشه و اصلا به سابقه و ... هیچ ارتباطی نداره .

 

1. خودتو به روز نگه نداری و فکر کنی دیگه ته این کاری

یکی از اتفاقاتی که واسه خیلی از طراح های سایت میفته اینه که متاسفانه فکر میکنن دیگه خیلی طراح عالی هستن و نیاز نیست به روز باشن ، اما توی طراحی سایت و کلا آی تی بیشتر از هر رشته دیگه ای باید خودتو به روز نگه داری چرا که هر روز تکنولوژی های جدید وارد بازار میشه ، اگر خودتو به روز نگه نداری خیلی زود دیگه هرچی بلدی منسوخ شده و به دردت نمیخوره چرا که خیلی ها هستن به روز تر هستند و دارن کلی بهتر ازتو سایت طراحی میکنن .


اما چطور با این سرعت خودمو آپدیت نگه دارم ، شاید باورت نشه دوست من ولی این آپدیت شدن اصلا کار سختی نیست ، فقط کافیه هر روز فقط و فقط 30 دقیقه به مطالعه در زمینه کاری خودت بپردازی این 30 دقیقه ها معجزه میکنه ، فقط کافیه روزی 30 دقیه کمتر توی تلگرام و اینستاگرام و ... باشی و توی زمینه کاری خودت به روز بشی .
حالا علاوه بر اینکه به روز هستی اینکه بیشتر از هرکسی توی حوزه کاریت اشراف داری بهت اعتماد به نفس فوق العاده ای میده چون واقعا 90% همکارات این کار رو انجام نمیدن و هرچقدر هم الان با تو فاصله داشته باشن به زودی اونها رو خواهی گرفت و به یکی از بهترین طراح های سایت  تبدیل می شی 


2. من فقط طراح سایت اختصاصی هستم / من فقط طراح سایت با CMS هستم

نمیشه واقعا گفت من طراح سایت هستم ولی فقط این کار رو به صورت اختصاصی انجام میدم ، باید توی این کار همه فن حریف بود ، خیلی از کاربران و مشتری ها هستن که به علت های مختلفی تصمیم دارن وب سایتشون به صورت اختصاصی یا با استفاده از سیستم های مدیریت محتوا طراحی بشه ، پس بهتره شما بتونید هر دو این کار ها رو انجام بدید که به هیچ وجه مشتری رو از دست ندید و توی تمام زمینه ها نمونه کار لازم رو داشته باشید.


3. عدم استفاده از ابزار های سودمند

من خیلی از  طراح های سایت رو میشناسم که چون نمیخوان موارد جدیدی رو یاد بگیرن مثلا کار با فریم ورک ها رو نمیخوان یاد بگیرن دارن از روش های قدیمی که خودشون بلد هستن استفاده میکنن.
مثلا خیلی ها رو میشناسم که توی طراحی قالب تمایلی به استفاده از  فریم ورک های مختلف ندارن و میگن همه چیز رو باید از صفر ساخت ، یا خیلی ها رو میشناسم که واسه طراحی یک سایت بسیار ساده میان از لاراول یا ... استفاده میکنن .
ابزار ها برای این به وجود میان که ما کار رو راحت تر انجام بدیم ، مثلا حتما لازم نیست بیایم و برای یک سایت ساده از برنامه نویسی اختصاصی استفاده کنیم  میتونیم از  وردپرس استفاده کنیم هم سریعتر انجام میشه کار و هم اینکه دیگه لازم نیست خیلی چیزها رو از صفر بنویسیم
یه طراح هوشمند کسیه که هرجا میتونه از ابزار خوبی استفاده کنه بره و این کار رو یاد بگیره و سرعت کارش رو ببره بالا و ضمنا کارش رو هم راحت تر انجام بده


4. وابستگی به روش های قدیمی تر

یکی دیگه از ایرادات طراح های سایتی که کارایشون رو دارن هر روز از دست میدن اینه که چون چیزی رو بلد هستند میگن همه سایت ها با اون روش های قدیمی و منسوخ شده ای که ما میگیم باید انجام بشه .
باید سعی کنی همیشه فریم ورک ها و ساختار ها و ... جدیدی که به دنیای طراحی سایت اضافه میشه رو یاد بگیری و همیشه به روز ترین سایت رو به مشتری تحویل بدی ، مثلا اگر فریم ورک جدیدی به وجود میاد چه در طراحی قالب سایت و چه در برنامه نویسی سایت بیای و اونو یاد بگیری و سایتت رو با اون انجام بدی نه اینکه بدون اینکه بری و یادش بگیری بگی به درد نمیخوره .
مثلا دوستانی رو دارم که میگن فلان فریم ورک به درد نمیخوره 
اون سیستم مدیریت محتوا اصلا خوب نیست 
چرا ؟ چون بلدش نیستن ، چون  حاضر نشدن باهاش کار کنن و چون خودشون به چیز دیگه ای تسلط دارن پس همون به درد میخوره و بقیه چیزهایی که ایجاد شده اصلا مهم نیستن و به درد نخور هستن .
و مورد داشتیم الان داره با چیزی کار میکنه که سالها اونو به شدت نفی میکرده چون به خودش زحمت نمیداد وقت بزاره و اونو یاد بگیره،  و حالا کاملا ازش دفاع میکنه چون خودش یادش گرفته !


5. عدم توجه به نیاز کاربران / بررسی نکردن کاربران هدف

یکی از مواردی که باید فوق العاده مورد توجه شما قرار بگیره اینه که شما سایت رو دارید برای کاربران هدف کارفرما طراحی میکنید و نه برای خودتون ، پس لازمه حتما نسبت به نیاز ، سطح علمی ، سن و سال ، میزان آشنایی با کامپیوتر و ... کاربران هدف کارفرماتون اطلاعات لازم رو داشته باشید، یه زمانی سایتی رو طراحی میکنید که خیلی زیباست ، حرفه ایه و از بهترین تکنولوژی های طراحی سایت توش استفاده کردید ولی اصلا برای کاربران هدف مشتری شما قابل استفاده نیست و براشون زیادی پیشرفته هست  یا برعکس .
برای همین لازمه قبل از طراحی هر سایتی بیاید و نیاز کاربران هدف مشتری رو بررسی کنید تا سایتی که در نهایت به کارفرما تحویل میدید یه سایت خیلی خوب و حرفه ای باشه .
و لازمه در رابطه با UX هم اطلاعات لازمی رو داشته باشید ، در واقع یکی از هدف های اصلی شما باید این باشه که در نهایت بهترین سایت رو برای کاربران هدف مشتریتون ایجاد کنید و نه بهترین سایت رو برای رزومه خودتون!

 

6. نمیدونن توی چی ضعف دارن 

میدونی دوست من اگر آدم ندونه توی چه مواردی ضعف داره این خیلی بده ، اونوقت نمیدونی باید چه کارهایی رو انجام بدی و خودتو توی چه مواردی قوی کنی .
از خودت یه سوال بپرس ، بگو به نظر من یه طراح سایت حرفه ای به چه چیزهایی باید مسلط باشه ؟ سخت گیری کن و به خودت اصلا آوانس نده ، تحقیق کن  تا ببینی به چه چیزهایی باید تسلط پیدا کنی .
حالا یه لیست داری ، با خودت رو راست باش ، واقعا توی کدومشون ضعف احساس میکنی ؟
واسه خودت یه برنامه بریز ، اصلا لازم نیست کسی نقاط ضعف تو رو بدونه ، خودت باید بدونی کجا لازمه بیشتر روی خود کار کنی تا اینکه این نقاط ضعف رو پوشش بدی تا به بهترین  رشته خودت تبدیل بشی و همیشه بهترین بمونی .
اما اگر این کار رو انجام ندی به زودی میبینی اینقدر ضعف داری که میترسی وقتی بهشون نگام میکنی .
پس دوست من  روی خودت سرمایه گذاری کن ، این مهمترین روش موفقیته