انواع سئوی وبسایت و تفاوت آن ها را ببینید!

انواع سئوی وبسایت و تفاوت آن ها را ببینید!
آکادمی آی تی
آکادمی آی تی
dots

انواع سئوی وبسایت و تفاوت آن ها را ببینید!

زمان مورد نیاز برای مطالعه 5 دقیقه

سئو یا بهینه سازی موتورهای جستجو یک روش اساسی برای رسیدن به رنک بالا در نتایج موتور جستجو می شود.

دپارتمان ‌ها: آموزش دیجیتال مارکتینگ
1398/08/03
2,875 بازدید

سئوی وب سایت یکی از کارهایی است که همیشه حرف اول را در مدیریت سایت دارد. سئو یا بهینه سازی وب سایت منجر به قرارگرفتن وب سایت شما در رنک های بالای جستجوگر گوگل می شود. ما در این مقاله ای که در اختیار شما می گذاریم که انواع سئوی وب سایت (سئوی در صفحه و سئوی خارج صفحه) را معرفی می کنیم و مشخص می کنیم هرکدام از آن ها چه سرفصل هایی را شامل می شوند تا تفاوت آن ها را به خوبی دریابید.

 

 تکنیک های سئو به دو دسته تقسیم می شوند:

  • سئوی در صفحه (on-page seo)
  • سئوی خارج صفحه (off-page seo)

 

سئوی در صفحه (on-page seo)

یکی از انواع سئوی وب سایت سئوی در صفحه می باشد. سئوی داخل صفحه با جنبه های داخل سایت شما سر و کار داره که می تونند برای موتورهای جستجو بهینه بشوند. سئوی خارج صفحه شامل جنبه های سایر وبسایت های داخل اینترنت است که می تونند بهینه بشوند تا رنک سایت شما در نتایج گوگل بالاتر برود. درک تفاوت این دو دسته بسیار مهم است.  سئوی داخل صفحه (on-page) کاریه که شما در سایت یا وبلاگتون انجام میدید تا باعث افزایش ترافیک بشه. این اولین چیزیه که هر وبمستر باید بهش توجه کنه. بهینه سازی onpage نیاز به اصلاح دائمی سایت داره تا اینکه رنک سایت بهبود پیدا کنه. در این تکنیک نقش کلیدواژه ها یا عبارات کلیدی که کاربر ممکنه تایپ کنه جایگاه مهمی داره. این شامل سرفصل ها (heading)، عناوین صفحات، نام دامنه و تصاویر هست. اما تمام این عناصر باید مناسب موتورهای جستجو باشند. طول عنوان نباید خیلی کوتاه یا بلند باشه، همچنین باید مناسب، متناسب به موضوع و جذاب باشه. اجزای اصلی موجود در بهینه سازی درون صفحه به صورت زیر هستند:

سرفصل ها

عنوان هر صفحه

تگ ها و توضیحات meta

تصاویر و ویدیوها

ساختار URL و اطلاعات دامنه

پیمایش کاربرپسند و بارگذاری سریع

محتوای تازه و با کیفیت

لینک های داخلی و خارجی بهینه

سئوی در صفحه

 

بهینه سازی عنوان

یکی از مهم ترین عناصر بهینه سازی وب تگ عنوان هست. تگ عنوان باید کوتاه باشه اما مفهوم رو برسونه، طوری که کاربران درمورد شما و کسب و کار شما بیشتر بدونند. تگ عنوان در موتورهای جستجو ثبت میشه پس مهم تر از سایر اجزا هستند. عنوان شما باید اینقدر خوب باشه تا کاربران رو جذب اطلاعات کنه.

 

تگ Meta

این تگ توضیح کوتاه درمورد سایت شماست، که روی حوزه های کاری شما تمرکز میکنه. در این تگ مهم اینه که عنوان، کلیدواژه و توضیحات از سایر سایت ها متمایز باشه.

 

محتوانویسی

محتوانویسی یک ویژگی مهم برای افزایش ترافیک سایت شماست. آپدیت منظم محتوا با اطلاعات تازه، کلیدواژه ها و عبارات مناسب باعث افزایش رنک سایت شما خواهند شد. محتوای خوب برای مقالات، روزنامه ها، بلاگ ها و مجله ها هم بسیار اهمیت داره.

 

بهینه سازی کلیدواژه

گفتیم یکی از انواع سئوی وب سایت، سئوی درون صفحه است که یکی از اجزای آن بهینه سازی کلیدواژه معرفی شد. افزودن کلیدواژه ها به سایت شما بسیار مهمه اما استفاده بیش از حد اون باعث امتیاز منفی برای شما میشه.

 

بهینه سازی لینک

ساخت لینک مناسب کیفیت سایت شما رو بهبود میده. وجود لینک های موثر داخلی و خارجی موجب افزایش رنک شما میشه. لینک ها باید از سایت های منحصر به فرد و قابل اعتماد گرفته شده باشد.

 

بهینه سازی تصاویر

بهینه سازی تصاویر میتونه سایت شما رو تک کنه اما این باید با معیار های خاص انجام بشه. اولین چیز اندازه فایل و سرعت بارگذاری تصویر و دومی هم نام گذاری فایل و بهینه سازی هست.

 

آموزش سئوآموزش مرتبط: دوره جامع آموزش سئو

 

سئوی خارج صفحه off-page

برعکس سئوی داخل صفحه، سئوی خارج صفحه بستگی به صفحات دیگر وب داره که می تونند به بهبود سایت یا بلاگ شما کمک کنند. سئوی خارج صفحه با فاکتورهای ساخت لینک سر و کار داره. این یک فرایند مداوم است و نیاز به لینک های مداومی داره که توسط موتورهای جستجو اولویت دارند.

در این تکنیک اگر شما به لینک های با کیفیت دست پیدا کنید، سایت شما رنک بهتری میگیره. ساخت لینک با برنامه میتونه باعث افزایش رتبه شما در گوگل بشه.

سئوی خارج صفحه ترکیبی از شبکه های اجتماعی، نشانه گذاری اجتماعی و ساخت لینک هست.

سئوی خارج صفحه

 

ساخت لینک (Backlink Building)

سئوی خارج صفحه نوع دیگری از سئوست که ساخت لینک از اجزای آن محسوب می شود. رنک سایت شما بسته به ساخت لینک داره، البته نه به تعداد لینک ها بلکه به کیفیت لینک ها. افزودن لینک های خارجی به سایت شما می تونه کیفیت سایت رو بالا ببره و رنک بهتری بگیره. این خیلی مهمه که از چه سایت هایی لینک می گیرید، شما باید از سایت هایی لینک دریافت کنید که رتبه بالاتری دارند.

 

بازاریابی شبکه های اجتماعی

امروزه هرکسی در شبکه های اجتماعی عضو میشه, پس یک بازاریابی موثر در شبکه های اجتماعی باعث میشه مردم شما رو پیدا کنند و به سایت مراجعه کنند.

 

نشانه گذاری اجتماعی

نشانه گذاری اجتماعی میتونه به کاربران بی شماری منتقل بشه و باعث افزایش ترافیک سایت شما بشه. موتورهای جستجو بهترین وبسایت های نشانه گذاری اجتماعی رو ثبت می کنند و این هم میتونه به سایت شما کمک کنه. شما می تونید صفحات سایتتون رو نشانه گذاری (bookmark) کنید و به محتوای خودتون بک لینک بدید.