آکادمی آی تی آغاز موفقیت شغلی شما

دپارتمان

آموزش برنامه نویسی

83 مقاله 25 دوره
آموزش برنامه نویسی جزو پرطرفدارترین آموزش هایی است که در حوزه آی تی و وب توسط علاقه مندان آن پیگیری می‌شود. این حرفه محبوب که کمتر از دو دهه است در ایران پدیدار شده، امروزه یکی از مشاغل محبوب و با درآمد خوب به حساب می‌آید؛ که می‌توانند با عنوان هایی همچون برنامه نویس بک اند (backend developer) یا برنامه نویس اندروید (android developer) و غیره در بازار کار مشغول به کار شوند. شما می‌توانید با یادگیری زبان های مختلف برنامه نویسی مانند PHP ،Python یا java در شرکت های مختلف مشغول به کار شوید یا به صورت فریلنسری پروژه های مختلف ایرانی و حتی خارجی بگیرید. حتی ممکن است خودتان صاحب کسب و کار آنلاینی باشید و از این حرفه در راستای پیشرفت وب سایت یا اپلیکیشن خود استفاده کنید. از این رو یادگیری اصولی آموزش برنامه نویسی بسیار اهمیت دارد.

صفر تا صد آموزش برنامه نویسی


دنیای امروز دنیایی کاملاً دیجیتال و وابسته به رایانه است، برنامه نویسی یکی از موضوعاتی است که احتمالاً اسم آن را بسیار شنیده‌اید اما اگر اطلاعات زیادی درباره آن ندارید و می‌خواهید بدانید برنامه نویسی چیست؟ چه کاربردی دارد؟ برنامه نویس کیست و چه کاری انجام می‌دهد؟ برنامه نویسی رو از کجا شروع کنید؟ بهترین زبان برنامه نویسی چیست؟ و برنامه نویسی را از کجا شروع کنید در ادامه این مقاله همراه با ما باشید. همچنین ما تصمیم داریم در رابطه با زبان برنامه نویسی پاپیون نیز کمی صحبت کنیم که حتماً برای علاقه‌مندان به یادگیری زبان‌های برنامه نویسی مفید خواهد بود.

برنامه نویسی در ذهن عموم کاری بسیار سخت و پیچیده است به‌طوری که به نظر نمی‌آید هر کسی از پس آن بر بیایید، درست است برنامه نویسی دشوار است اما نه آن طور که کاری ماورایی باشد، پس ممکن است خیلی از افراد با کمی تلاش و البته علاقه از پس آن بربیایند. حال زمان آن رسیده که به سؤالات بالا در رابطه با برنامه نویسی پاسخ دهیم.
 

شما در آکادمی آی تی می‌توانید دوره های برنامه نویسی مختلفی را پیدا کنید که هر کدام توسط اساتید برجسته این حوزه تهیه شده اند. این دوره ها دارای پشتیبانی می‌باشند یعنی اگر در حین آموزش برنامه نویسی برای شما سوالی به وجود آمد می‌توانید از ما بپرسید. نکته جالب توجه دیگری که بهتر است بدانید این است که شما با یک بار خرید دوره تا همیشه به آپدیت های آن دسترسی خواهید داشت. همچنین ما مقالات متعددی در زمینه برنامه نویسی برای شما عزیزان آماده کرده ایم که می‌توانید به همه آن ها به صورت رایگان دسترسی داشته باشید‌. مجموعه آکادمی آی تی از ابتدای مسیر آموزش برنامه نویسی همراه شماست تا هر روز به سمت حرفه ای شدن و کسب درآمد های مناسب قدم بردارید. تمام دوره ها در آکادمی آی تی دارای ویدیو های رایگان بوده و شما میتوانید با مشاهده آن ها از کیفیت و نحوه تدریس اساتید مطلع شوید. فرصت را از دست ندهید و همین حالا شروع به یادگیری کنید.

در دنیای امروز آموزش برنامه نویسی یکی از انتخاب‌های افرادی به حساب می‌آید که به علوم کامپیوتر علاقه دارند و از آنجایی که دنیای تکنولوژی روزبه‌روز به سمت کسب‌وکارهای نوین پیش می‌رود، تعداد این دست از افراد که به سمت برنامه نویسی گوشی همراه و وب می‌روند رو به افزایش است؛ اگر شما از این دست افراد به حساب می‌آید که علاقه مند به آموزش برنامه نویسی هستید، مطالعه‌ی این مقاله را به شما پیشنهاد می‌دهیم. ما در این متن تصمیم داریم درباره‌ی موضوعاتی چون یادگیری برنامه نویسی، شاخه‌های مختلف آن، انواع زبان‌هایی که در آن دخیل هستند و بازار کاری که دارد، اطلاعاتی را در اختیار شما قرار دهیم.

برنامه نویسی در واقع یک ارتباط میان سیستم‌های کامپیوتری و انسان است. در این ارتباط زبان‌های برنامه نویسی نقش مهمی دارند، چرا که این زبان‌ها مجموعه‌ای از حروف و علامت‌های خاصی هستند که برای انسان و سیستم کامپیوتری تعریف شده هستند؛ بنابراین می‌توان گفت فرد برنامه نویس با استفاده از زبان‌های برنامه نویسی به سیستم یکسری وظایف می‌بخشد و سیستم با توجه به برنامه‌ای که در اختیارش قرار گرفته است آن‌ها را انجام می‌دهد.
 

برنامه نویسی چیست و چه کاربردی دارد؟


این سؤال اولین سؤالی است که هر فردی که می‌خواهد با این رشته آشنا شود می‌پرسد، اجازه دهید کمی واضح‌تر به این سؤال پاسخ دهیم. برنامه نویسی به روشی می‌گویند که برای حل مسئله با کمک کامپیوتر انجام می‌شود. به‌طورکلی تمام برنامه‌های کامپیوتری به کمک برنامه نویسی طراحی و اجرا شده‌اند.
 برای این که بیشتر با برنامه نویسی آشنا شوید برای شما مثالی می‌زنیم: تصور کنید به اداره‌ای می‌روید که نیاز به دریافت اطلاعات درباره فعالیت‌های قبلی شما دارند، آن‌ها تنها از شما کد ملی شما را می‌خواهند سپس به اتمام اطلاعات مربوط به شما در آن اداره دست پیدا می‌کنند. آن‌ها کد ملی شما را درون سیستم وارد و اطلاعات شما را مشاهده می‌کنند. این کار تنها به کمک برنامه نویسی امکان پذیر است. یک فرد برنامه نویس و یا یک تیم برنامه نویس، برنامه را طوری نوشته‌اند که با وارد کردن آن کد اطلاعات پیشین شما بالا می‌آید.
برنامه نویسی علمی است که ما با کمک آن دستوراتی را به کامپیوتر می‌دهیم زیرا کامپیوتر نمی‌تواند زبان ما انسان‌ها را درک کند و به‌طورکلی تمام اطلاعات را به شکل صفر و یک می-بیند، (به کدهای صفر و یک و یا زبان کامپیوتر زبان باینری می گویند) برنامه نویسی به عنوان یک رابط بین انسان و کامپیوتر عمل می‌کند.
حال باید به این سؤال پاسخ دهیم که برنامه نویسی دقیقاً در زندگی روزمره ما چه کاربردی دارد؟ بهترین جواب این است که برنامه نویسی در همه امورات ما کاربرد دارد زیرا تمام سیستم‌های هوشمند از برنامه نویسی کمک گرفته‌اند. تلفن‌ها نمونه بارزی از وسایلی هستند که با کمک برنامه نویسی کار می‌کنند، تمام برنامه‌های تلفن همراه برنامه نویسی شده هستند. ماشین لباس شویی، ماشین ظرف شویی، یخچال هوشمند، وسایل برقی آشپزخانه دیجیتالی و حتی کامپیوتر همگی نمونه هایی از وسایلی هستند که بر روی آن‌ها برنامه نویسی شده است.


برنامه نویس کیست و چه کاری انجام می‌دهد؟


بعد از این که به این سؤال که برنامه نویسی چیست پاسخ دهیم، این سؤال در ذهنمان به وجود می‌آید که برنامه نویس کیست و چه کاری را انجام می‌دهد؟ حال که با مفهوم برنامه نویسی آشنا شدید باید بگویم که برنامه نویس به کسی می گویند که تلاش می‌کند برای حل مسائل بهترین پاسخ‌ها را دریابد و با استفاده از برنامه نویسی آن‌ها را به کامپیوتر منتقل کند، کامپیوتر نیز این اطلاعات را دریافت و پس از پردازش آن‌ها را در غالب خروجی مورد نظر نمایش می‌دهد. می‌توان نتیجه گرفت برنامه نویس به فردی گفته می‌شود که را حل مسئله را می‌داند، آن را تحلیل و اجرا می‌کند، پس از اجرا عیب را پیدا و رفع می‌کند، سپس خروجی نهایی را ارائه می‌دهد.
 

یادگیری برنامه نویسی

بدون شک برای همه‌ی افرادی که تصمیم به آموزش برنامه نویسی دارند، سوالات متفاوتی پیش می‌آید؛ سوالاتی چون کدام یک از زبان‌های برنامه نویسی از همه پردرآمدتر است؟ کدام زبان در آینده بیشتر کاربرد دارد؟ از کدام زبان‌های برنامه نویسی باید آموزش را شروع کرد و بسیار سوال دیگر که با توجه به اطلاعاتی که در اختیار دارید برای شما پیش می‌آید. در ادامه‌ی این متن به تمامی سوال های شما پاسخ داده می‌شود تا بتوانید به راحتی تصمیم مناسبی در این راستا بگیرید.

یادگیری برنامه نویسی

 

اولین نکته‌ای که باید در نظر داشته باشید این است که شما باید آموزش برنامه نویسی را طبق آخرین و بروزترین اطلاعات، نیازها، توانایی‌ها، کاربردها و محدودیت‌هایی که وجود دارد، ببینید؛ به زبان ساده تر می‌توان گفت شما با بررسی این موضوعات با زبانی که بیشتر از زبان‌های دیگر برنامه نویسی مورد استفاده قرار می‌گیرد و همچنین کاربرد بیشتری دارد، آشنا می‌شوید.

اگر شما تصمیم به آموزش برنامه نویسی دارید، باید در ابتدا مسیری که در این راستا پیش روی شما قرار دارد را به خوبی بررسی کنید و اطلاعات کاملی از آن به دست آورید؛ با انجام این کار شما می‌توانید به راحتی مسیر خود را برای رسیدن به هدفی که دارید مشخص کنید.

مراحل که در آموزش برنامه نویسی با آن‌ها روبرو می‌شوید، شامل مواردی مانند آشنایی با تعریف و توضیحات ابتدایی، آگاهی از مسیر پیش رو، شناخت حوزه‌های گوناگون برنامه نویسی، انتخاب زبان‌های برنامه نویسی، آشنایی با کد نویسی توسط زبان انتخاب شده، شناخت پیش‌نیازهای لازم زبان‌های برنامه نویسی و در آخر شروع به فعالیت می‌شود.

برنامه نویسی رو از کجا شروع کنیم؟


حالا که متوجه شدید برنامه نویسی چیست و به چه کسی برنامه نویس می‌گویند شاید برایتان جذاب باشد که شروع به یادگیری این زبان کنید اما نمی دانید از کجا و چگونه اقدام کنید. نگران نباشید ما می‌خواهیم در این زمینه نیز شما را راهنمایی کنیم.
برای یادگیری زبان برنامه نویسی باید هدف خود را مشخص کنید، باید بدانید که دقیقاً هدفتان از یادگیری زبان برنامه نویسی چیست؟ پس‌ازآن بهتر است به ترتیب این کارها را انجام دهید.
1.    ابتدا با مفاهیم ابتدایی برنامه نویسی آشنایی پیدا کنید.
2.    درباره مسیر روبه‌رو آگاهی پیدا کنید.
3.    حوزه های برنامه نویسی را بشناسید.
4.    زبان مورد نظر را انتخاب کنید.
5.    روش های مختلف کد نویسی را یاد بگیرید.
6.    درباره پیش نیازها اطلاعات جمع آوری کنید.
7.    شروع به یادگیری زبان برنامه نویسی کنید.


روش‌های یادگیری برنامه نویسی


برای یادگیری زبان برنامه نویسی دائماً باید به روز بود زیرا این زبان دائماً در حال تغییر و به روزرسانی شدن است، همچنین افرادی که در حوزه برنامه نویسی فعال هستند حتماً باید دائماً اطلاعاتشان را به روز کنند تا بتوانند برنامه ای بی عیب و نقص ارائه دهند.
پس برای یادگیری زبان برنامه نویسی باید بر اساس بروزترین اطلاعانت اقدام کنید و بدانید هر زبان در چه حوزه‌ای کاربرد دارد. شما برای یادگیری آن از هر روشی مانند دانشگاه رفتن کتاب خواندن دیدن سی دی‌های آموزشی و... می‌توانید اقدام کنید.
 

شاخه‌های مختلف آموزش برنامه نویسی

پس از گذراندن مراحل یاد شده، نوبت به سخت ترین انتخابی که یک برنامه نویس باید داشته باشد می‌رسد. برنامه نویسی یکی از شغل‌هایی به حساب می‌آید که از شاخه‌هایی گوناگونی تشکیل شده و بیشتر افراد ترجیح می‌دهند با بیشتر آن‌ها آشنا باشند و از آن‌ها استفاده کنند؛ یعنی آن‌ها علاقه دارند بتوانند در یک زمان به طراحی برنامه برای گوشی موبایل، دسکتاپ و حتی طراحی وب بپردازند، شاید این موضوع برای شما کمی سخت و عجیب به نظر برسد، اما باید گفت برای افرادی که در این حوزه تخصص دارند کار چندان سختی نخواهد بود.

شاخه های آموزش برنامه نویسی

 

البته از آنجایی که هر یک از شاخه‌ها به یکسری پیش نیازها احتیاج دارند، بهتر است شما هر یک از آن‌ها را به صورت جداگانه آموزش ببینید و پس از آنکه یکی از آن‌ها را آموزش دیدید به سراغ موضوع بعدی بروید؛ این کار باعث می‌شود شما هر یک از شاخه‌ها را به طور کامل آموزش ببینید و مشکلی در روند آموزش برنامه نویسی نیز پیش نیاید.

از شناخته‌شده‌ترین و پرکاربردترین شاخه‌های آموزش برنامه نویسی می‌توان به مواردی چون برنامه نویسی برای وب، اندروید، دسکتاپ، ios، ماشین و ... اشاره داشت. شما می‌توانید یکی از این شاخه‌ها را با توجه به سلیقه و علاقه‌ای که دارید، انتخاب و به طور کامل آموزش خود را تکمیل کنید.

 

برترین زبان‌های برنامه نویسی در سال‌های اخیر

بدون شک مهمترین بخش آموزش برنامه نویسی را می‌توان زبان‌های آن دانست. ما در این بخش تصمیم داریم زبان‌هایی که در این چند وقت بیشتر از دیگر زبان‌ها مورد استفاده قرار گرفته اند و کاربرد بیشتری دارند را معرفی کنیم تا با آن‌ها آشنا شوید.

جاوا اسکریپت: یکی از زبان‌های برنامه نویسی محسوب می‌شود که با 69.8 درصد رای توانسته خود را به عنوان یکی از محبوب ترین زبان‌ها معرفی کند. اگر شما از برنامه نویسانی هستید که تصمیم دارید در حوزه توسعه نرم‌افزارها فعالیت داشته باشید، جاوا اسکریپت می‌تواند انتخاب مناسبی به نظر برسد.

بهترین زبان برنامه نویسی

 

پایتون: اگر شما تصمیم دارید در دوره‌ی آموزش برنامه نویسی خود یک زبان آسان و ساده را آموزش ببینید، ما به شما زبان پایتون را معرفی می‌کنیم، همچنین اگر به تازگی به آموزش برنامه نویسی پرداخته اید، این زبان بسیار مناسب خواهد بود، چرا که یادگیری و کد نویسی با آن در زمان به نسبت کوتاهی امکان پذیر است.

Php: زبان php یکی از زبان‌های پویای برنامه نویسی به حساب می‌آید که از آن برای طراحی صفحات وب استفاده می‌شود. زبان برنامه نویسی php ویژگی‌های بسیاری دارد که سبب شده است این زبان به عنوان یکی از زبان‌های محبوب شناخته شود. البته باید اشاره کرد که این زبان منتقدانی نیز دارد که معتقدند این زبان برنامه نویسی، زبان مناسب و با کیفیتی به نظر نمی‌رسد.

زبان‌های دیگری چون پایتون، جاوا و ... نیز در زمینه‌ی برنامه نویسی مورد استفاده قرار می‌گیرند که هر کدام ویژگی‌های مخصوص به خود را دارند. شما می‌توانید با توجه به حوزه‌ای که تصمیم دارید در آن فعالیت داشته باشید به آموزش برنامه نویسی بپردازید و اطلاعات لازم را کسب کنید. همچنین آموزش SQL Server و Power BI هم می‌تواند برای شما مفید باشد.

بهترین زبان‌های برنامه نویسی 2022

زبان‌های برنامه نویسی بسیار زیادی وجود دارند که روز به روز بر تعداد آن‌ها افزوده می‌شود، زیرا آن‌ها باید قابلیت‌های جدیدی را به دست آورند و بهترین راه حل‌ها را برای حل مسائل بیابند؛ اما به طور کلی چند زبان جاوا اسکریپت، پایتون، php، جاوا، C#، سی پلاس پلاس، روبی و... جزء معروف‌ترین و بهترین زبان‌های عصر جدید هستند.
آموزش برنامه نویسی پایتون نیز یکی از دغدغه‌های علاقه مندان به این زبان است، این زبان بسیار ساده و آسان است که بهترین گزینه برای افراد تازه کار است. آموزش پایتون را می‌توانید در یک دوره کوتاه و بی دردسر ببینید و به راحتی شروع به کد نویسی کنید.


 

بازار کار برنامه نویسی

برنامه نویسی یکی از شغل‌هایی محسوب می‌شود که در آن علم آی تی دخیل است و به همین دلیل تقاضای کار برای آن وجود دارد. سازمان‌ها و شرکت‌های گوناگونی که در حوزه‌ی آی تی مشغول به فعالیت هستند، به یک برنامه نویس ماهر و حرفه‌ای نیاز دارند.

بازار کاری که برای برنامه نویسی وجود دارد به دو بخش دولتی و خصوصی تقسیم می‌شود که کارمندان بخش دولتی آن درآمدی بر اساس مصوبه‌های دولت دریافت می‌کنند و بخش خصوصی با توجه به زبان و وظیفه‌ای که دارند حقوق و دستمزد می‌گیرند. با توجه به تمام این موارد بازار کار این حرفه در جایگاه مناسبی قرار دارد و روز به روز به تعداد افرادی که به آموزش برنامه نویسی می‌پردازند، بیشتر می‌شود.

با توجه به نکاتی که در این متن به آن‌ها اشاره شد، شما اکنون می‌توانید انتخاب مناسبی در رابطه با این زمینه داشته باشید؛ همچنین می‌توانید آموزش برنامه نویسی را از طریق کتاب، نرم افزار و یا سایت‌هایی که در این زمینه فعالیت دارند، مشاهده کنید.

آموزش برنامه نویسی از صفر

اگر شما هیچ اطلاعاتی در رابطه با برنامه نویسی ندارید، ولی علاقه مند هستید که برنامه نویسی حرفه ای را فرابگیرد و یک برنامه نویس موفق شوید، این امکان وجود دارد؛ اما از آنجایی که برنامه نویسی شاخه ها و ابعاد گسترده ای دارد باید یادگیری آن مرحله به مرحله و اصولی صورت بگیرد. اولین مرحله برای یادگیری برنامه نویسی از صفر، آشنایی بیشتر با برنامه نویسی و زبان های برنامه نویسی محبوب است. در مرحله بعدی شما باید یک زبان برنامه نویسی انتخاب کنید تا به وسیله آن بتوانید وارد دنیای برنامه نویسی شوید.

 برای یادگیری یک زبان برنامه نویسی و شروع کد نویسی می توانید از یک پکیج آموزشی یا آموزش های رایگان که در پلتفرم های محبوب در دسترس هستند استفاده کنید. پس از آشنایی کامل با زبان برنامه نویسی مورد نظرتان می توانید از ابزارها، فریم ورک ها و... برای برنامه نویسی استفاده کنید. سعی کنید کد نویسی را با نوشتن کدهای کوتاه و آسان شروع کنید. سپس می توانید مرحله به مرحله در این حرفه پیشرفت کنید. باشه یاد داشته باشید یک برنامه نویس خوب همیشه باید اطلاعات خود را در این زمینه آپدیت کند و در مقابل تغییرات انعطاف پذیر باشد.

آموزش برنامه نویسی c++

یکی از زبان های پر طرفدار برای برنامه ‌نویسی اندروید C++است. به‌ صورت کلی تقریباً می توان گفت که در هر کجا که از هر کدام از زبان های برنامه ‌نویسی استفاده می ‌شود، زبان ++C هم می تواند جایگزین آن شود. این زبان برنامه ‌نویسی عملکرد زیادی در طراحی برنامه‌ های کاربردی دارد چرا که زبان C++ به دلیل محیط بسیار قدرتمند و امکان اشکال‌ زدایی یکپارچه اش قادر به ایجاد برنامه‌ های کاربردی مختلفی برای گوشی های موبایل ااست.

 زبان برنامه نویسی C++ می تواند به منظور ایجاد برنامه ‌های کاربردی برای اندروید، ویندوز و iOS مورد استفاده قرار بگیرد. محیط های توسعه، کتابخانه و... زیادی برای توسعه برنامه‌ های اندرویدی با زبان برنامه نویسی C++ وجود دارند مانند ویژوال استودیو، اندروید استودیو، محیط برنامه ‌نویسی eclipes که هرکدام از آن ها می ‌توانند گزینه مناسب و واراندی برای توسعه کد های c++ برای برنامه‌ های اندرویدی مورد استفاده قرار بگیرند. این زبان برنامه تویسی، زبانی است که یادگیری آن بسیار ساده است و به راحتی هر فرد می تواند کار کردن با آن را فرا بگیرد. شما می توانید جهت دریافت آموزش سی پلاس پلاس اینجا کلیک کنید تا وارد دوره C++ شوید.

آموزش برنامه نویسی پایتون

پایتون یک زبان برنامه ‌نویسی سطح بالا و همه منظوره است. این زبان یک نوع  open source و اسکریپتی است که قابلیت اجرایی در پلتفرم های گوناگون نظیر ویندوز و... را دارد. برای آموزش برنامه نویسی با پایتون ابتدا باید با انواع داده ها و عملیات مقدماتی روی آن ها، مفهوم عملگر های باقی مانده و خارج قسمت اپدیت کردن متغیر تبدیل داده ها به هم عبارات منطقی، دستورات شرطی، تابع input و مفاهیم الگوریتم با مثال، معرفی ساختار داده لیست تعریف لیست معرفی قابلیت های لیست اوپراتور های لیست و... آشنا شوید.

 برای یادگیری این زبان باید ابتدا از مرحله مقدماتی شروع کنید و سپس دوره متوسط را پشت سر بگذارید تا به مرحله حرفه ای برسید. از این زبان به دلیل قدرت بالا و سادگی کار با آن، در زمینه های بسیاری استفاده می شود.  دوره های آموزش برنامه نویسی پایتون زیادی وجود دارند.

لازم به ذکر است که یادگیری این زبان نیاز به هیچ پیش ‌نیازی ندارد و تمامی علاقه‌ مندان به برنامه نویسی با پایتون، می ‌توانند از این دوره ها استفاده کنند. با استفاده از زبان برنامه نویسی پایتون افراد قادر خواهند بود در بسیاری از حوزه‌ ها از جمله برنامه نویسی وب‌ سایت، هوش مصنوعی و بسیاری از موارد دیگر ورود کنند.

آموزش برنامه نویسی اندروید

سیستم عامل بسیار محبوب آندروید بکی از مهم ترین زمینه هایی است که نیاز به توسعه نرم افزار و تولید اپلیکیشن در آن به یک صنعت ور چالش و پردرآمد تبدیل شده است. توسعه نرم افزارهای تلفن همراه و به طورکلی نرم افزارهای مرتبط با سیستم عامل اندروید با استفاده از کدنویسی صورت می گیرد.

 سیستم عامل اندروید به طور پیش فرض در زبان جاوا و چند زبان دیگر پشتیبانی می کند؛ اما به وسیله برخی از ابزارها و فریم ورک ها می توان به کمک ربات برنامه نویسی پایتون هم برنامه نویسی اندروید را انجام داد. با یادگیری برنامه نویسی اندروید شما می توانید با طراحی و توسعه اپلیکیشن های موبایلی درآمد ایده آلی کسب کنید.

آموزش برنامه نویسی جاوا اسکریپت

جاوا اسکریپت یکی از مهم ترین و پر کاربرد ترین زبان‌ های برنامه ‌نویسی در حوزه ‌ی وب است که بعد از یادگیری HTML و CSS می توان به یادگیری آن پرداخت. یادگیری زبان برنامه نویسی جاوا اسکریپت چندان کار سختی نیست؛ ولی باید این نکته را در نظر داشته باشید که بر خلاف زبان هایی که زبان نشانه گذاری هستند، جاوا اسکریپت یک زبان «برنامه نویسی» است که انتظار یادگیری سریع و بدون دردسر آن را نداشته باشید و خود را برای رو به رویی با چالش‌ های جدید و درگیری ‌های ذهنی آماده کنید.

 آموزش زبان برنامه نویسی جاوا اسکریپت مسیری به سوی طراحی صفحات وب جذاب تر و کاربر پسند تر است. تسلط بر زبان جاوا اسکریپت به دلیل همراه بودن با HTML و CSS جزء سه هسته اصلی طراحی وب و نرم افزار و یکی از ارکان ورود به دنیای برنامه نویسی است. در حقیقت باید بگوییم که بدون آموزش برنامه نویسی جاوا اسکریپت نمی ‌توان تبدیل به یک برنامه نویس حرفه ای و کار کشته شد. افراد با آموزش این زبان می توانند با ساختار برنامه ها در JavaScript، مفاهیم برنامه نویسی شی گرایی، مفهوم Multi Thread و... آشنا شوند.

آموزش برنامه نویسی php

زبان برنامه نویسی PHP نیز یکی از زبان های برنامه نویسی است که کاربرد اصلی آن، در پیاده سازی وب سایت های دینامیکی (پویا) است. آموزش این زبان یکی از کار های ضروری برای علاقه مندان به حوزه برنانه نویسی است چرا که بازار کار بسیاری عالی در ایران و جهان برخوردار است و با یادگیری آن می توان به سادگی به شکل فریلنسری و یا در شرکت‌های مختلف، کاری را مرتبط با زبان PHP پیدا کرد‌‌ دوره های آموزشی زیادی برای آموزش برنامه نویسی php  برگزار می شوند که در این دوره های آموزشی افراد ابتدا با  نصب و راه اندازیپی اچ پی، موارد پایه و،syntax آرایه های سوپرگلوبال، توابع کلریردی، کوکی ‌ها و سشن ‌ها، ساختار کنترلی و... آشنا می شوند. یادگیری زبان php بسیار ساده است و افراد می توانند به سرعت آن را یاد بگیرند و برای ایجاد کردن پروژه ‌های خود از آن استفاده کنند. از ویژگی های بارز و مهمی که سبب شده است تا افراد زیادی به یادگیری این زبان روی بیاورند می توان به موارد همچون پشتیبانی از اپلیکیشن ثالث، پشتیبانی عمومی، استفاده ی آسان، پرتابل بودن، یک زبان منبع باز مفید و... اشاره کرد.

در آخر


 زبان برنامه نویسی یکی از مهم‌ترین زبان-هایی است که بسیاری از افراد امروزه برای یادگیری آن اقدام می‌کنند زیرا زندگی روزمره به سمت دیجیتالی شدن پیش می‌رود، پس خوب است تعداد افرادی که این زبان را بلدند زیاد شود چون حتماً به زودی به آن‌ها نیاز خواهد داشت. ما نیز در این بلاگ پست سعی کردیم درباره برنامه نویسی و سؤالاتی در رابطه با آن پاسخ دهیم، امیدواریم که این مقاله برایتان مفید باشد.
 

اطلاعات بیشتر
call

جهت ارتباط مستقیم و مکاتبه با آکادمی آی تی می توانید از روش های تماس زیر استفاده نمایید.

لیست دوره های آموزشی
مشاهده همه