آکادمی آی تی آغاز موفقیت شغلی شما

اخرین مهلت استفاده از تخفیف 40 % آکادمی آی تی، تمدید شد!
مشاهده دوره ها با تخفیف40 درصدی
دپارتمان

آموزش طراحی سایت

165 مقاله 45 دوره
با توجه به رشد سریع دنیای دیجیتال، راه اندازی وب سایت شاید از اولین اقداماتی باشه که برای راه اندازی یک کسب و کار ضروری به حساب می‌آید و آموزش طراحی سایت حرفه ای میتواند به شما کمک کند که صاحب شغلی بسیار سود‌ده با امنیت شغلی بالا شوید. یکی از اساسی ترین بخش ها در آکادمی آی تی دپارتمان آموزش طراحی سایت است، ما تمام سعی خود را به کار برده ایم تا مقالات و آموزش های ویدیویی با کیفیتی را برای شما دوست عزیز طراحی و پیاده سازی کنیم.

زمان‌های قدیم افراد برای اینکه محصولات خود را به فروش برسانند به مکان و فضایی نیاز داشتند تا محصولات خود را در آنجا به عرضه در بیاورند. برای مثال اگر کسی لباس فروشی را برای شغل خود انتخاب می‌کرد، باید یک مغازه به صورت اجاره در اختیار می‌گرفت تا بتواند لباس‌های خریداری شده را در آن مغازه به فروش برساند. این امر در تمامی مشاغل مانند فروش لوازم آرایشی، لوازم خانگی، سوپرمارکت، رستوران و غیره به یک نحو قابل اجرا بود و مشکلات و سختی‌های بسیاری را به همراه داشته است.

این نحوه کسب و کار یک عیب بزرگ داشت، آن هم محدود بودن مشتری نسبت به موقعیت مکانی مغازه بود؛ یعنی فقط افرادی که در نزدیکی مغازه سکونت داشتند و یا رهگذر بودند می‌توانستند از مغازه دیدن کنند. برای مثال اگر کسی در غرب تهران مغازه‌ای دایر می‌کرد هیچ موقع از شمال، شرق و جنوب تهران نمی‌توانست به خوبی مشتری جذب کند و این امر موجب کم شدن فروش و در نتیجه ضرر و زیان برای فروشنده می‌شد.

این موضوع در مورد کسانی که مشاغل خدماتی داشتند نیز صدق می‌کرد؛ به گونه‌ای که اگر کسی تعمیرگاه خودرو داشت، فقط می‌توانست به رهگذر و یا اهالی همان منطقه خدمت رسانی کند و از جذب مشتریان وسیع محروم می‌ماند. تمام این موارد ضرر و زیان‌هایی را به همراه داشته است و سبب شد که افراد به دنبال راه حلی برای برطرف کردن این مشکل بگردند.

 

جذب مشتری بیشتر، اولین مزیت داشتن یک وب سایت

پیشرفت تکنولوژی به صاحبان کسب و کار کمک بسیاری کرده تا بتوانند دایره‌ی مشتریان خود را گسترش دهند و کسب و کار خود را رونق بخشند. امروزه با داشتن یک سایت هر کسی در هر نقطه‌ای از کشور می‌تواند محصولات خود را برای دیگر افراد ساکن در دنیا به اشتراک بگذارد و از این طریق فروش خود را انجام دهد؛ توجه داشته باشید این شیوه حتی در بسیاری از مواقع، نیازی به داشتن مغازه نیز ندارد، چرا که فروش آنلاین از طریق سایت به صورت غیر حضوری صورت می‌گیرد و فرد می‌تواند محصول مورد نظر را به دست مشتری برساند.

همچنین کسانی که دارای مشاغل خدماتی هستند می‌توانند با کمک کسی که در حیطه طراحی سایت فعالیت می‌کند، یک سایت برای شغل خود طراحی کرده و از خدماتی که ارائه می‌کند در آن سایت تبلیغ کند تا مردم در سراسر کشور از آن خدمات مطلع شوند و به او مراجعه کنند. در کل پیشرفت تکنولوژی توانسته سبک کسب و کار را از شیوه‌ی قدیمی به شیوه‌ی آنلاین تغییر دهد و موجب رونق بیشتر کسب و کارها شود.

 

ایجاد مشاغل جدید

با ورود فروش آنلاین در ایران و استفاده از سایت‌ها و ایجاد کسب و کارهای غیر حضوری، شغل‌های جدیدی نیز ایجاد شدند. یکی از این شغل‌ها طراحی سایت است. افراد بسیاری به دنبال این هستند تا کسب و کار خود را آنلاین کنند و طبیعتا برای چنین هدفی به سایت نیاز دارند. از آنجایی که طراحی سایت یک کار تخصصی به شمار می‌رود پس هرکسی نمی‌تواند برای خود سایت طراحی کند و به کمک کسی نیاز دارد که دوره‌های آموزش طراحی وب‌سایت را گذرانده باشد و در طراحی وب با مشکل روبه‌رو نشوند.

از این رو کسانی که در حیطه‌ی طراحی سایت فعالیت می‌کنند، می‌توانند به طور چشمگیری از این کار کسب درآمد کنند، زیرا متقاضیان طراحی وب روز به روز در حال افزایش هستند و این شغل مختص تهران و یک شهر و یک محله نیست بلکه در کل کشور برای طراحی سایت نیاز به یک فرد متخصص دارند که بتواند در امر طراحی وب به صاحبان مشاغل کمک کند.

 

نیاز به آموزش طراحی سایت

در اینکه طراحی سایت شغلی پردرآمد و همراه با مشتریان فراوان است شکی نیست، ولیکن برای اینکه طراحی وب‌سایت با موفقیت انجام شود و بتوان در این شغل پیشرفت داشت و مشتریان زیادی جذب کرد باید ابتدا به تمامی مباحث مربوط به آن آگاهی داشت و دوره‌های آموزش طراحی سایت را گذراند، حال تمامی مواردی که برای طراحی سایت به آن نیاز دارید را بررسی می‌کنیم.

 

اhtml چیست؟

 

HTML چیست؟

اگر از علاقه‌مندان به طراحی سایت هستید، بدون شک واژه‌ی HTML را بارها شنیده اید و برایتان سوال پیش آمده که HTML چیست و چه کاربردی دارد؟ تصمیم داریم در ادامه‌ی متن شما را با یکی از مهمترین بخش‌های مربوط به طراحی سایت آشنا کنیم؛ بنابراین در ادامه با ما همراه باشید تا با این موضوع آشنا شوید.

اصلی‌ترین بخش در طراحی صفحات وب را می‌توان آموزش HTML5 در نظر گرفت، به طوری که اگر از HTML آگاهی نداشته باشید، عملا در طراحی وب با مشکل روبه‌رو خواهید شد؛ زیرا این زبان نشانه گذاری نقشه‌ی اصلی سایت محسوب شده و قدم اول در طراحی سایت به شمار می‌رود. Hyper Text Markup Language یا همان HTML کدی است که مرورگر آن را به رسمیت می‌شناسد، یعنی تمام کدهای سرور در نهایت باید به این کد برگردند.

HTML قسمت‌های مختلف یک سایت مانند عکس، متن، جدول و دیگر اجزای این‌چنینی را با استفاده از تگ از یکدیگر جدا می‌کند و شناساندن آن قسمت و طرز نمایش آن به مرورگر توسط همان تگ‌ها امکان پذیر است. گاهی در بین کسانی که طراحی سایت انجام می‌دهند این نظر وجود دارد که HTML یک زبان برنامه نویسی بوده، اما این نظر کاملا اشتباه است؛ چرا که اچ تی ام ال زبانی برای نشانه گذاری متن بوده و با استفاده از این زبان اطلاعات ساختاری منظم می‌گیرد و هرگز نمی‌تواند یک زبان باشد؛ چرا که هیچ یک از ویژگی و خصوصیت‌های زبان برنامه نویسی که شامل مواردی چون متغیرها، حلقه‌ها، شرط‌ها و ... است را ندارد؛ بنابراین توضیحات نباید هیچ‌وقت HTML را یک زبان برای طراحی سایت در نظر گرفت.

همچنین دوستانی بر این باور هستند که از این زبان می‌توان برای صفحه آرایی استفاده کرد، باید بگوییم این‌چنین نیست زیرا این وظیفه بر عهده‌ی Css که در ادامه با آن آشنا می‌شویم بوده و کاربرد این دو در این مورد کاملا با هم متفاوت است. در آموزش طراحی سایت، HTML نقش بسزایی دارد ولی یادگیری آن به تنهایی به‌منزله‌ی اتمام کار نیست، بلکه زبان‌های مختلفی برای طراحی وب وجود دارد که در ادامه به بررسی هر یک از آن‌ها می‌پردازیم.

 

تگ‌های HTML چیست؟

همانطور که مشاهده کردید، در قسمت قبل اشاره کردیم که HTML وظایف خود را بر اساس یک سری تگ انجام می‌دهند؛ این تگ‌ها در واقع یکسری کد مشخص است که به شما اجازه می‌دهد با استفاده از آن‌ها لینک، جدول، عکس، پاراگراف و ... را بر روی سایت خود پیاده کنید.

 

چگونه می‌توان فایل‌های HTML را اجرا کرد؟

توجه داشته باشید که برای اجرای فایل‌های HTML به هیچ تکنولوژی و دانش خاصی نیاز ندارید و برای اجرا باید مرورگری را انتخاب کنید که از HTML پشتیبانی کند و باید گفت که تمام مرورگرها مانند کروم و فایرفاکس، همگی این پشتیبانی را دارند.

 

کاربرد CSS در طراحی سایت

Cascading Style Sheet مخفف CSS است که مانند HTML یکی از مهم ترین ابزارها برای طراحی سایت به شمار می‌رود. محتواهای نوشته شده با زبان اچ تی ام ال از طریق CSS جداسازی شده و رنگ، سایز، صفحه بندی و نوع فونت آن برای بهره بردن از سرعت بیشتر ویرایش می‌شود. پس به طور کلی می‌توان گفت دکوراسیون سایت بر عهده‌ی این ابزار یعنی CSS است.

در گذشته برای طراحی سایت فقط از Html استفاده می‌شده است و به همین خاطر اکثر سایت‌ها سرد و بی‌روح بود و نمی‌توانست کاربر را برای خرید و حتی ماندن در سایت و استفاده از مطالب جذب کند، رابطه‌ی بین این دو زبان را می‌توان این‌گونه مثال زد:

خانه‌ای که سکونت در آن وجود ندارد را تصور کنید، یک خانه که در جای خود ارزشمند است ولی کاملا بی‌روح و خالی از هرگونه لوازم است این نمونه Html و شرایطی که ایجاد می‌کند را برای شما مثال زد. حال تصور کنید این خانه را با مبلمان زیبا، پرده‌های خوش رنگ، تابلوهای جذاب و مواردی از این قبیل بچینید. این نمونه CSS را نشان می‌دهد. اکنون که شما با تفاوت این دو ابزار آشنا شدید، می‌توانید اهمیت هر یک به ویژه آموزش CSS3 را متوجه شوید.

از طرفی دیگر این وسایل های زیبا و جذاب بدون خانه، زیبایی آنچنانی ندارد و اصلا استفاده از آن بدون وجود خانه غیر ممکن است؛ بنابراین با توجه به این توضیحات و به طور کلی می‌توان گفت این دو زبان یعنی Html و CSS تکمیل کننده یکدیگر بوده و وجود هر دو برای داشتن یک سایت استاندارد از اهمیت بالایی برخوردار است. در ادامه اطلاعات تکمیلی در رابطه با سی اس اس در اختیارتان قرار خواهد گرفت تا به خوبی با آن آشنا شوید.

 

CSS چیست؟

 

زیرمجموعه در Css

کدهایی که با Css نوشته می‌شود، به صورت کاملا منظم و به ترتیب از بالا به پایین (پیش فرض) بررسی شده و اجرا می‌شود؛ برای مثال اگر رنگ متن یک صفحه را از سفید به مشکی تبدیل کنید، تیترها و پاراگراف‌ها نیز از رنگ سفید به مشکی تغییر می‌کنند؛ پس باید به این نکته توجه نمود که با تغییر هر موردی که در راس باشد، زیرمجموعه‌ی آن نیز همانند تغییری که در راس صورت گرفت تغییر خواهد کرد.

 

تاثیر Css در سئو

یکی از مواردی که در طراحی وب‌سایت برای گوگل جهت رتبه‌بندی سایت‌ها بسیار حائز اهمیت بوده، سرعت سایت و کیفیت کدها است. اگر سرعت بارگذاری سایت کم باشد و زمان زیادی برای بالا آمدن سایت صرف شود، باعث می‌شود تا گوگل سایت شما را کمتر به جستجو کنندگان پیشنهاد کند که این امر سبب کاهش بازدید و در نتیجه کاهش درآمد شما از سایت می‌شود.

CSS کیفیت کدها را در حالت مطلوب حفظ کرده و از طرف دیگر سبب بیشتر شدن سرعت بارگذاری می‌شود؛ از این رو می‌توان گفت استفاده از این زبان برای سئو و گرفتن رتبه‌ی مطلوبی از گوگل باعث پیشرفت سایت می‌شود، بنابراین اگر شما به دنبال آن هستید که رتبه سایت خود را ارتقا دهید، باید به این بخش توجه کامل داشته باشید و تمام تغییرات سایت را با اصول پیش ببرید.

 

 

نوشتن کدهای CSS

برای خلق کدهای CSS و وصل کردن آن‌ها به Html از 3 روش اتصال داخلی، اتصال خارجی و اتصال درون خطی می‌توان استفاده کرد که به طور مختصر در این قسمت به بررسی آن‌ها می‌پردازیم.در اتصال خارجی تگ‌هایی در صفحه سایت وجود دارد با زبان  CSS نوشته شده است، سایت از صفحه‌های فراوانی تشکیل شده که بهترین راه برای تغییر ظاهر وب این نوع اتصال بوده، قابل ذکر است تگ‌ها در اتصال خارجی به صورت <link> نمایش داده می‌شوند. در اتصال داخلی همه چیز مشابه اتصال خارجی بوده و تفاوت آن چنانی وجود ندارد؛ تنها تغییر این اتصال با اتصال خارجی نوع تگ است که در اتصال داخلی به صورت <style> نمایش داده می‌شود.

برای استفاده از روش اتصال درون خطی، ابتدا باید قسمتی که می‌خواهید متصل کنید را تحت عنوان style در اول آن قرار دهید. سپس رنگ، متن یا خاصیت موردنظر را به آن اضافه کنید. کسانی که طراحی وب انجام می‌دهند با این اتصال میانه‌ی خوبی ندارند، زیرا برای تغییر هر قسمتی باید به صورت جداگانه تغییر را انجام بدهند و دیگر از آن خاصیت زیرمجموعه در Css نمی‌توان استفاده نمود. این امر در کنار وقت گیر بودن دقت کار را نیز کاهش می‌دهد و ممکن است در قسمتی اشتباهی رخ دهد.

 

جاوا اسکریپت (Javascript)

جاوا اسکریپت زبان برنامه نویسی است که بیشتر برای برنامه‌های مبتنی بر وب و مرورگرها استفاده می‌شود؛ همچنین بعد از اینکه ساختار و محتوای سایت توسط CSS و Html مشخص شد، آموزش جاوا اسکریپت عمل صفحه‌ها را کنترل و بررسی می‌کند، جاوا جزو محبوب ترین زبان‌های برنامه نویسی محسوب شده و از آن اپلیکیشن های موبایل نیز بهره می‌برند.

 

 

دلیل این محبوبیت قابلیت‌های جذاب این زبان است؛ به گونه‌ای که با استفاده از جاوا اسکریپت می‌توان به راحتی فایل‌های صوتی تصویری و فایل‌های انیمیشن را به روی سایت بارگذاری کرد، همچنین این زبان به جذاب کردن صفحات سایت کمک بسزایی کرده، به طوری که می‌توان برای محصولات خود بر روی سایت تایمر تخفیفی گذاشت و یا رنگ سایت را به صورت لحظه‌ای و با حرکت موشواره تغییر داد.

Js که مخفف جاوا اسکریپت است این توانایی را دارد تا فرم‌های ارسالی اعتبارسنجی را بررسی کرده و در صورت تایید، آن را به سرور ارسال کند. با این عمل ورود اطلاعات غلط به سرور کنترل شده و ترافیک کاهش پیدا می‌کند.

Java script در نوشتن و خواندن اطلاعات مورد نیاز مرورگر روی صفحه‌ی بازدیدکننده با مشکلی روبه‌رو نمی‌شود که به این عمل Cookie گفته می‌شود. با استفاده از جاوا اسکریپت می‌توان برنامه‌هایی برای وب، موبایل و دسکتاپ ساخت و با بهره‌گیری از فریم ورک بازی‌های رایانه‌ای که تحت وب هستند، آن‌ها را توسعه داد. در ضمن یادگیری زبان جاوا اسکریپت نسبت به زبان‌های دیگر بسیار آسان تر بوده و این امر کار را برای طراحی سایت دلنشین می‌کند.

 

جاوا اسکریپت چیست؟

 

کد جاوا اسکریپت در کجا قرار می‌گیرد؟

یکی از جاهایی که کد جاوا اسکریپت در آن نوشته می‌شود Head صفحه است. ضمنا باید به این نکته توجه داشت که بین دستورات ابتدایی و انتهایی کد تگ <script> قرار می‌گیرد. همچنین باید سایر اسکریپت‌ها را به این اسکریپت ارجاع داد، زیرا اسکریپت در Head در همان لحظه عملی و اجرا نمی‌شود.

اگر می‌خواهید اسکریپت به سرعت اجرا شود، باید آن را در قسمت Body بارگذاری کنید، زیرا با لود کردن صفحه شاهد اجرای آن خواهید بود ولیکن به نوع اسکریپت نیز باید توجه داشته باشید، معمولا اسکریپت‌های آماری و اطلاعاتی در این قسمت از سایت قرار می‌گیرند، همچنین می‌توانید این کدها را در یک سند Html فعال نمایید.

تا اینجا با کلیت کاربردها و قابلیت‌های جاوا اسکریپت آشنا شده اید ولیکن زبان‌های دیگری وجود دارد که برای طراحی وب مورد استفاده قرار می‌گیرد، در این قسمت به انواع آن‌ها و همچنین کاربردهای آن‌ها می‌پردازیم.

 

آشنایی با JQuery

یکی دیگر از فریم ورک هایی که می‌توان برای جاوا اسکریپت در نظر گرفت، جی کوئری (JQuery) است؛ در واقع می‌توان گفت آموزش جی کوئری به طراح وب کمک می‌کند تا طراحی سایت با جاوا اسکریپت را به راحتی انجام دهد. توجه داشته باشید که برای آموزش جی کوئری، به یک سری پیش نیازها نیاز دارید که این پیش نیازها را می‌توان HTML، CSS و JavaScript دانست؛ بنابراین اگر شما یکباره طراحی سایت را از JQuery شروع کرده اید، بهتر است پیش از شروع محتواهای نام برده شده را آموزش ببینید.

جی کوئری را می‌توان یک کتابخانه سبک برای جاوا اسکریپت در نظر گرفت که امکان انجام امور طراحی سایت را برای شما راحت و کم حجم تر می‌کند. به طور مثال اگر قرار است شما در جاوا چندین خط برای یک بخش کد نویسی کنید، با جی کوئری می‌توانید این کد را در یک خط کوتاه انجام دهید.

از دیگر مزیت و ویژگی‌هایی که برای این ابزار در نظر گرفته شده است، می‌توان به ساده سازی بسیاری از دستورهای جاوا اسکریپت اشاره کرد. از مواردی که با استفاده از این ابزار ساده می‌شود، می‌توان به AJAX و DOM اشاره کرد. در واقع می‌توان گفت شما با استفاده از کتابخانه JQuery توانایی انجام امور گوناگونی را خواهید داشت که این امور شامل مواردی چون ایجاد افکت‌های مختلف و انیمیشن، تغییر و دست‌کاری در CSS، تغییر و دست‌کاری در DOM و AJAX و ... است.

 

آشنایی با jquery

 

سوالات متداول در رابطه با جی کوئری

شاید برای شما سوال پیش بیاید که آیا همه‌ی مرورگرها امکان پشتیبانی از جی کوئری را دارند یا خیر؟ در رابطه با این سوال باید گفت که تیم توسعه این ابزار، جی کوئری را به گونه‌ای طراحی کرده است که jQuery می‌تواند توسط اکثر مرورگرها پشتیبانی شود. توجه داشته باشید که جاوا اسکریپت کتابخانه‌های گوناگون و بسیاری دارد، اما جی کوئری از محبوب ترین و پراستفاده‌ترین کتابخانه‌های این زبان محسوب می‌شود.

 

 

مزیت‌هایی که استفاده از jQuery به همراه دارد

همانطور که تا به اینجا گفته شد، جی کوئری یکی از زبان‌های اصلی و با ارزش برای طراحی سایت محسوب می‌شود که در زمان آموزش طراحی سایت به آن کامل می‌پردازند. در ادامه برای شما برخی از مزیت‌های این زبان را معرفی می‌کنیم تا به خوبی با این زبان و ویژگی‌هایی که در اختیار دارد، آشنا شوید.

  • کاهش چشمگیر حجم کدهای مورد استفاده برای سایت و ساده سازی شیوه‌ی اعمال کدها
  • دسترسی طراح سایت با استفاده از این زبان به عناصر مختلف بسیار آسان خواهد بود.
  • اضافه شدن افکت‌های جدید در مقایسه با زبان جاوا اسکریپت
  • با استفاده از این زبان می‌توان کدهای اچ تی ام ال را بر اساس یک زمان و رویداد مشخص تغییر داد.
  • تغییر کدهای سی اس اس نیز با استفاده از زبان جی کوئری امکان پذیر است.
     

توجه داشته باشید استفاده از کدهای جی کوئری به دانش و علم مخصوصی نیاز دارد. در صورت علاقه به طراحی سایت شما باید برای آموزش طراحی سایت را فرا بگیرید. در دوره‌ی آموزش مربوط به این حرفه، شما به خوبی شیوه‌های اعمال کد در زبان‌های گوناگون را فرا می‌گیرید.

 

Bootstrap چیست؟

شاید برای شما جالب باشد که یک مجموعه از ابزار وجود داشته باشد تا شما بتوانید با استفاده از آن امور مربوط به طراحی سایت را انجام دهید. Bootstrap یکی از این ابزارها محسوب می‌شود که در آن به صورت رایگان ابزارهای رایگانی را در اختیار شما قرار می‌دهد.

از جمله این ابزارها که در اختیار شما قرار می‌گیرد، می‌توان به مواردی چون CSS، HTML و جاوا اسکریپت اشاره کرد. این ابزارها شرایطی را در اختیار شما قرار می‌دهند که با استفاده از آن‌ها می‌توانید اموری چون تولید فرم‌ها، دکمه‌ها، تب، ستون و دیگر بخش‌های سایت را انجام دهید.

 

bootstrap چیست؟

 

Bootstrap چه اموری را انجام می‌دهد

بدون شک یکی از بزرگترین مشکلاتی که طراحان وب‌سایت با آن مواجه هستند را می‌توان مربوط به ظاهر و زیبایی سایت در نظر گرفت. در اکثر سایت‌هایی که نتوانسته اند به موفقیت دست یابند، زیر ساخت سایت و اعمال کدها به خوبی انجام شده است و مشکل اصلی که سبب عدم موفقیت شده طراحی و ظاهر سایت است.

آموزش Bootstrap که امروزه محبوبیت بسیاری پیدا کرده است، در واقع شرایطی را برای طراحان ایجاد می‌کند که بتوانند از طرح و نماهای پیش فرض استفاده کنند. از همین جهت در این ابزار دستورات سی اس اس و جی کوئری ذکر شده تا شما بتوانید طبق اصول ظاهر سایت را به خوبی تکمیل و خروجی مناسبی از آن دریافت کنید.

نکته‌ای که در رابطه با استفاده از Bootstrap وجود دارد، این است که اکثرا طراحان بدون ایجاد کوچکترین تغییری از صفحات و طراحی‌های پیش فرض استفاده می‌کنند و شما با مراجعه به سایت آن‌ها متوجه این موضوع می‌شوید. توصیه ما به شما برای استفاده از Bootstrap این است که در زمان طراحی سایت، تغییرات هرچند کوچکی را نیز ایجاد کنید؛ چرا که این موضوع در سئو سایت شما و رسیدن به موفقیت تاثیر خواهد داشت.

 

هر آنچه باید در رابطه با زبان برنامه نویسی PHP بدانید

PHP یکی از زبان‌های مورد استفاده برای برنامه نویسی محسوب می‌شود که استفاده و بهره‌گیری از آن کاملا رایگان است و شما نباید هیچ هزینه‌ای را در قبال آن بپردازید. نکته‌ای که در رابطه با این زبان وجود دارد، این است که برای اجرای کدهای این زبان شما به سرور مجزایی نیاز دارید. این سرور که باید در اختیار شما قرار گیرد، می‌تواند یک سرور واقعی یا یک سرور موجود بر روی کامپیوتر باشد.

اما سوالی که در رابطه با این موضوع پیش می‌آید این است که پی اچ پی دقیقا چه کاری را انجام می‌دهد؟ در پاسخ به این سوال باید گفت که PHP یک زبان برنامه نویسی به حساب می‌آید که طراحان وب از آن برای ساخت صفحات داینامیک استفاده می‌کنند. اگر بخواهیم تعریف دقیق و کامل تری از وظیفه‌ی این زبان را برای شما بازگو کنیم، باید بگوییم که پی اچ پی درواقع امور مربوط به پشت‌صحنه‌ی طراحی یک سایت را انجام می‌دهد.

php چیست؟

 

توجه داشته باشید که این زبان، زبان مناسبی برای تغییر ظاهر سایت نیست و نمی‌تواند تاثیر مستقیمی بر این موضوع داشته باشد، بلکه شما می‌توانید با استفاده از آن اطلاعات گوناگون و مختلفی که نیاز دارید را از پایگاه مورد نظر دریافت و آن را در اختیار کاربر سایت خود قرار دهید.

 

آموزش php  پکیج آموزش PHP از مقدماتی تا پیشرفته

 

مزیت‌های بهره‌گیری از زبان PHP

  • از مهمترین مزیت‌هایی که زبان پی اچ پی به همراه دارد، می‌توان به در دسترس بودن این زبان برای پلتفرم‌های گوناگون اشاره کرد. برای مثال پلتفرم‌هایی چون لینوکس، ویندوز، مکینتاش و ... همگی می‌توانند این زبان را پشتیبانی کنند.
  • دومین مزیت استفاده از این زبان را می‌توان سازگاری بالایی که دارد، در نظر گرفت.
  • پشتیبانی و کار کردن PHP با انواع گوناگونی از دیتابیس‌ها و پایگاه‌ها نیز مزیت دیگری برای این زبان به حساب می‌آید.
  • شما می‌توانید در صورت نیاز به PHP آن را به صورت کاملا رایگان از سایت php.net خریداری کنید؛ بدون آنکه هزینه‌ای بپردازید.
  • کار و استفاده با این زبان کار سختی نیست و نیازی به دانش و مهارت خاصی نیز ندارد؛ بنابراین نگرانی از این بابت نداشته باشید و به راحتی از این زبان استفاده کنید و در نهایت نتیجه‌ی کار خود را ببینید و لذت ببرید.
  • اموری که می‌توان با استفاده از PHP انجام داد
  • ساختن صفحات داینامیک
  • ویرایش و حذف اطلاعات موجود در دیتابیس
  • برقراری ارتباط با زبان اچ تی ام ال و پردازش اطلاعات کاربران
  • استفاده از این زبان به شما امکان استفاده و کار با Cookie و Session ها را می‌دهد.
  • می‌توانید با استفاده از این زبان، اطلاعات حساسی که در اختیار دارید را رمزنگاری کنید.
  • امکان تولید و ویرایش فایل‌هایی با فرمت‌های گوناگونی چون jpg، pdf و ... وجود دارد که این موضوع برای بسیاری از کاربران حائز اهمیت است.

 

طراحی قالب وب‌سایت

قالب وب‌سایت از اولین بخش‌هایی محسوب می‌شود که کاربر به محض ورود به یک سایت آن را مشاهده می‌کند و اگر این قالب مناسب نباشد، کاربر سایت باز شده را ترک می‌کند و به محتواهای قرار گرفته در متن توجه ای نمی‌کند؛ بنابراین توجه داشته باشید که اگر سایت شما از محتوای قوی برخوردار باشد و همانند یک سایت حرفه‌ای اصول را برای آن رعایت کرده باشید، اما طراحی آن، طراحی مناسبی نباشد سایت به موفقیت نخواهد رسید؛ هرچند که قوی و حرفه‌ای باشد.

یکی از موضوعاتی که طراحان سایت را به چالش کشیده است، انتخاب و طراحی یک قالب مناسب برای صفحه‌ی مورد نظر است. در ادامه تصمیم داریم نکاتی را در رابطه با طراحی قالب  و آموزش طراحی قالب وب سایت در اختیارتان قرار دهیم تا با استفاده از آن‌ها بتوانید به راحتی قالب سایت خود را طراحی کنید.

 

 

توجه داشته باشید که طراحی قالب برای سایت نیازمند دانش و مهارت خاصی است؛ البته موضوعی که این کار را برای شما راحت می‌کند، این است که می‌توانید از قالب‌های آماده‌ای که در اختیارتان قرار گرفته است، استفاده کنید. استفاده از قالب‌های آماده مزیت‌هایی را به همراه خواهد داشت که از جمله این مزایا می‌توان به صرف هزینه کمتر و دسترسی به یک قاب مناسب در مدت زمان کوتاه را در نظر گرفت.

اگر شما تمایلی به استفاده از قاب‌های آماده ندارید، می‌توانید از سایت سازهای رایگانی که وجود دارد، استفاده کنید و با توجه به سلیقه و نظر خود، قالب و طراحی مناسبی را برای صفحه‌ی خود برگزینید.

البته نکته‌ای که باید در این بخش به آن توجه کنید، مربوط به سئو سایت می‌شود، چرا که اگر قالب مناسبی را برای صفحه‌ی خود انتخاب نکرده باشید، نباید انتظار کسب رتبه‌ی برتر را نیز داشته باشید. در راستای این موضوع پیشنهادی وجود دارد که خوب است بدانید.

ما به شما در زمان استفاده از سایت سازها، انتخاب قالب‌های دایو بیس را پیشنهاد می‌دهیم. این نوع از قالب‌ها استانداردسازی شده اند و در سئو سایت شما نیز تاثیر منفی ندارند؛ البته توصیه می‌شود برای بهینه سازی سایت خود حتما با یک متخصص و مشاور که در زمینه سئو فعالیت دارد مشورت کنید.

 

بررسی Front end و نقش آن در طراحی سایت

اگر شما با مسائل مربوط به آموزش طراحی سایت و آموزش فرانت اند تا به حال سر و کار داشته اید، عبارت فرانت اند را بارها باید شنیده باشید اما معنی و مفهوم دقیقی از آن ندانید. در ادامه‌ی این بخش تصمیم داریم شما را با فرانت اند و اختیاراتی که در اختیارتان قرار می‌دهد آشنا کنیم تا به خوبی با این مسئله و مزیت‌های آن آشنا شوید.

در ابتدا باید بپردازیم به سوال اینکه فرانت اند چیست؟ فرانت در واقع به بخشی از سایت گفته می‌شود که توسط کاربر قابل مشاهده است. همه‌ی ما می‌دانیم که طراحی سایت با استفاده از کدهای مخصوص و ویژه‌ای صورت می‌گیرد.

 اما بدون شک کاربران عادی که تجربه‌ای در زمینه‌ی طراحی وب ندارند، متوجه چنین موضوعی نمی‌شوند؛ از همین جهت فرانت اند کدهای موجود را به ظاهری قابل فهم برای کاربران تبدیل می‌کنند. در واقع می‌توان گفت بخش‌های گوناگونی که در سایت قابل مشاهده است، مانند تصاویر، ویدیوها، فرم‌های ورودی و ... توسط این ابزار یعنی فرانت اند صورت می‌گیرد.

فرانت اند را می‌توان در دو دسته‌ی اصلی قرار داد؛ یکی از آن‌ها را مربوط به طراحی وب و بخش دیگر را مربوط به توسعه رابط کاربری دانست که برای هر بخش کاربرد و ویژگی مخصوصی دارد. برای مثال بخش طراحی وب فرانت اند را در نظر بگیرید. در این بخش طراحان ظاهر سایت را با استفاده از نرم افزارهای گرافیکی که فتوشاپ یکی از آن‌ها محسوب می‌شود، طراحی می‌کنند.

در بخش دیگر که مربوط به توسعه رابط کاربری است، تلاش طراحان در زمینه‌ی پیاده سازی ظاهر سایت بر اساس قالب‌های ویژه‌ای چون Javascript، HTML و CSS است. توجه داشته باشید زبان‌های به کار رفته در فرانت اند، در سمت مشتری قرار دارند و کاربر می‌تواند به راحتی به کدهای موجود دسترسی پیدا کند و آن‌ها را ببینید.

 

مهارت‌های لازم برای استفاده از فرانت اند

تا به اینجا متوجه شدیم که فرانت چیست و چه کاربردی دارد؛ اما موضوعی که در این بخش به آن خواهیم پرداخت و موضوع مهمی به نظر می‌رسد؛ این است که شما برای استفاده از این ابزار به یکسری پیش نیازها نیاز دارید. در ادامه این پیش نیازها را برای شما مورد بررسی قرار می‌دهیم تا با آن‌ها آشنا شوید.

 

زبان HTML

شما برای پرداختن و استفاده از فرانت اند، باید به زبان HTML تسلط داشته باشید. در این مقاله هر آنچه که باید در رابطه به این زبان نشانه گذاری بدانید، در اختیارتان قرار گرفت و با استفاده از آن‌ها می‌توانید سایت خود را طراحی کنید.

زبان CSS

از دیگر پیش نیازهای استفاده از فرانت اند می‌توان به زبان CSS اشاره کرد. در طول محتوا متوجه شدیم که این زبان به فرم دهی صفحه‌هایی که در وب‌سایت شما وجود دارد، می‌پردازد و بر اجرای بخش‌های گوناگون نیز تاثیر دارد.
 

زبان جاوا اسکریپت

 پردازش این زبان از سمت کاربر است و فرانت اند نیز بر این موضوع تاثیر دارد. تاثیر فرانت اند را می‌توان پویانمایی صفحات که با استفاده از HTML و CSS طراحی شده اند در نظر گرفت.
 

استفاده از نرم افزارهای گوناگون

 اگر تصمیم دارید از فرانت اند در طراحی سایت استفاده کنید، باید کار با بسیاری از نرم افزارها را نیز بدانید. از جمله نرم افزارهایی که برای طراحی سایت باید کار با آن را بدانید، نرم افزارهای مربوط به فتوشاپ است. فتوشاپ، ایلوستریتور و ... که از جمله نرم افزارهای گرافیکی هستند، در طراحی سایت بسیار موثر هستند.
 

 

خوش سلیقه و خلاق

شما برای طراحی با فرانت اند باید فرد خلاق و خوش سلیقه‌ای باشید؛ چرا که شما باید از این دو ویژگی خود برای انتخاب طرح‌های مورد نظر استفاده کنید و یک طراحی که از تمامی لحاظ‌ها مناسب است را در اختیار کاربران خود قرار دهید؛ بنابراین اگر تصمیم دارید از فرانت اند برای طراحی سایت استفاده کنید، بهتر است سلیقه و خلاقیت خود را بهبود ببخشید.

 

 

بررسی سایت استاتیک و داینامیک

اگر شما تصمیم به طراحی سایت دارید، بدون شک باید با دو نوع سایت استاتیک و داینامیک آشنا شوید. هر یک از سایت‌های نام برده شده، خصوصیات و ویژگی‌های منحصر به فرد خود را دارند و از هر یک از آن‌ها در زمینه‌های مخصوصی استفاده می‌شود. در ادامه هر یک از این صفحات، ویژگی‌هایی که دارند و مواردی که از آن‌ها استفاده می‌شود را برای شما بیان می‌کنیم تا به خوبی با آن‌ها آشنا شوید.
 

 سایت‌های استاتیک

در ابتدا بپردازیم به سایت‌های استاتیک یا ایستا. این دست از سایت‌ها عموما زمانی مورد استفاده قرار می‌گیرند که شما قصد ندارید تند تند تغییراتی را در سایت ایجاد کنید و محتوای سایت قرار است تا مدت‌ها دست نخورده باقی بماند.

شاید برای شما سوال پیش بیاید که کدام از دست سایت‌ها چنین ویژگی دارند؟ در پاسخ به این سوال باید گفت که سایت‌هایی که برای معرفی استفاده می‌شوند، عموما از نوع استاتیک هستند و نیازی نیست آن‌ها را در مدت زمان‌های کوتاه بروزرسانی کرد.

نکته‌ای که در رابطه با سایت‌های استاتیک وجود دارد، این است که این دست از سایت‌ها به هزینه‌ی کمتری نیاز دارند، چرا که نباید هزینه‌ی زیادی در قبال آن‌ها پرداخته شود؛ اما توجه داشته باشید که اگر تصمیم به تغییر اطلاعات در سایت خود بگیرید، باید آن را به طراح سایت بسپرید؛ چرا که چنین سایتی فاقد پنل مدیریتی است و شما باید در قبال بروزرسانی آن هزینه‌ای را پرداخت کنید.

 

سایت‌های داینامیک

سایت‌های داینامیک یا پویا این‌گونه نیستند و شما باید به صورت مداوم اطلاعات موجود در سایت و محتوا هایی که آپلود شده اند را بروز کنید. در رابطه با هزینه‌ی این سایت باید گفت که در مقایسه با نوع استاتیک بیشتر بوده اما از آنجایی که این سایت پنل مدیریتی دارد، هزینه‌ی جداگانه‌ای را نباید در راستای آپدیت صفحه بپردازید.

 

بررسی مزیت سایت‌های داینامیک

  • برخورداری از پنل مدیریتی
  • عدم نیاز به پرداخت هزینه در جهت بروزرسانی سایت
  • امکان ایجاد تعداد صفحات بسیار تنها با چند کلیک کردن
  • فراهم شدن امکان بروزرسانی به صورت 24 ساعته

موثر در سئو (اگر شما نوع سایت خود را از نوع داینامیک انتخاب کنید، می‌توانید محتویات درون آن را به راحتی بروزرسانی کنید. این موضوع به شما کمک می‌کند تا محتوا و مطالبی را بر اساس نیاز مشتری خود فراهم آورید.)
 

 

وبسایت‌های نیمه پویا

توجه داشته باشید که در دسته بندی سایت‌ها علاوه بر سایت‌های ایستا و پویا، دسته‌ای با عنوان سایت‌های نیمه پویا نیز وجود دارد. این نوع از سایت به گونه‌ای طراحی شده است که نیازی به تغییر محتوا و بخش‌های سایت ندارد؛ اما همانند سایت‌های پویا می‌توانید تنظیماتش را بر اساس پنل مدیریتی و به صورت شخصی انجام دهید.

اگر شما تصمیم به طراحی سایت دارید، بهتر است به هر آنچه که در این محتوا گفته شد، توجه داشته باشید. شما با در نظر گرفتن تمامی نکاتی که در این مقاله گفته شد، می‌توانید سایت خود را در بهترین حالت و کیفیت طراحی کنید و از آن در زمینه‌های گوناگون بهره ببرید.

اطلاعات بیشتر
call

جهت ارتباط مستقیم و مکاتبه با آکادمی آی تی می توانید از روش های تماس زیر استفاده نمایید.

سوالات متداول دوره
1

با افزایش روز افزون استفاده از اینترنت و پیشرفت تنکنولوژی همه کسب و کار ها باید یک وبسایت داشته باشند. از این رو یادگیری طراحی سایت می‌تواند آینده شغلی شما را تامین کند یا به شما کمک کند تا در طراحی سایت کسب و کار خود بی نیاز از افراد و شرکت های فعال در این حوزه شوید.

2

شما در کنار دوره های مختلف مانند پکیج طراحی فرانت اند، مقالات و مطالب کاربردی رایگان بسیاری در دپارتمان آموزش طراحی سایت پیدا می‌کنید که می‌توانید به مطالعه و مشاهده آن ها بپردازید.

3

پیش از این که مباحث تدریس شده در پکیج فرانت اند را برای شما نام ببریم بد نیست بدانید با آپدیت شدن هرکدام از این دوره ها، قسمت های جدید به شکل رایگان در اختیار خریداران این پکیج قرار می‌گیرد. پکیج فرانت اند شامل دوره‌های زیر است:

  • آموزش html
  • آموزش css
  • آموزش جاوا اسکریپت 
  • آموزش جی کوئری
  • طراحی قالب وب سایت 
  • آموزش bootstrap
  • آموزش less
  • طراحی قالب دیجیکالا 
  • react & redux
4

اگر پشتکار داشته باشید و قول بدهید که تمام فیلم‌ها را ببینید و همراه فیلم‌ها پروژه‌ی خودتان هم انجام دهید، ما قول می دهیم که شما یک طراح سایت با درآمد عالی شوید.

5

اگر قصد دارید یک طراح سایت حرفه ای شوید و از این طریق درآمد کسب کنید، پیشنهاد ما برای شما این است که حتما در این دوره ها شرکت کنید و مهارت فوق‌العاده را در کنار مدرک آکادمیک خود داشته باشید.

6

اگر فرض را بگذاریم که در اول مسیر هستید و هیچ دانش و تجربه قبلی در این زمینه ندارید، یادگیری این حرفه با آموزش های آکادمی آی تی چیزی حدود پنج تا شش ماه زمان خواهد برد. اما باید در نظر داشت این مدت زمان برای کسانی صدق می کند که روزی حداقل چند ساعت را به مطالعه و تمرین برای طراحی سایت و توسعه وب اختصاص می دهند.

البته استعداد و علاقه افراد و روش های آموزشی و زمانی که هر فرد برای یادگیری در نظر می گیرد متفاوت است. بنابراین نمی توان برای همه یک نسخه ثابت پیچید و انتظار داشت همه در یک مدت زمان مشابه به این حرفه مسلط شوند. برای برخی از افراد همین مدت زمان  پنج تا شش ماه کفایت می کند اما برای عده ای دیگر شاید نزدیک به یک سال این زمان طولانی شود. استفاده از منابع معتبر و استاندارد و حفظ پشتکار در حین یادگیری می تواند بسیار کمک کننده باشد.

7

 شم در ابتدا می باید با اصول وب آشنا شوید و  مفاهیم و اصطلاحات را یاد بگیرید.  برای شروع کار داشتن یک دید کلی از مراحل ایجاد و اجرا و نمایش یک صفحه وب به شما خواهد کرد.در گام بعدی لازم دارید که حداقل با دو زبان کدنویسی HTML و CSS آشنا شوید و آن ها را به خوبی فرابگیرید و با تکیه به تمریناتی که به شما معرفی میکنیم تسلط خود را بالا ببرید.  مرحله ی بعد آشنایی با دو زبان برنامه نویسی سمت سرور و سمت کاربر خواهد بود که با یک تصمیم گیری درست یکی از آنها را باید برگزینید و ادامه دهید تا به مراحل حرفه ای وارد شوید.
در این بین با چند نرم افزار گرافیکی و کدنویسی هم آشنا می شوید که باید تلاش کنید تسلط عمومی تان را روی آنها بالا برده و بصورت تخصصی در جهت فعالیت خود به کارشان گیرید.
در فراگیری عجول نباشید ، آهسته ولی پیوسته قدم بردارید تا حرفه ای شوید.

8

مهمترین ضامن برای ثبات شغل این گونه  کسب و کارها ، فقط و فقط تخصص شماست. شما هر چقدر روی حرفه ای شدن و یاد گرفتن تخصصی این حرفه سرمایه گذاری بیشتری انجام دهید، ضمانت کار خود را بالاتر برده اید. یک نکته مهم را همیشه مد نظر داشته باشید هر چقدر تخصص بالاتری داشته باشید در ازای زمان کمتر پول بیشتری دریافت خواهید کرد این مساله کاملاً طبیعی است ، چون شما رقیب کمتری دارید .
 

لیست دوره های آموزشی
مشاهده همه